Kézműves programok rendezvényeken, falunapokon

A Gyermekláncfű Kézműves  és Oktatási Műhely szakmai csapata a hatvani Alkotótábor és Szabadidőközpontban 14 éven át szerzett tapasztalatokat, hogyan kell nagyszabású rendezvényeken, falunapokon, gyermeknapokon, országos-regionális-térségi bemutatókon,  kisebb csoportok foglalkozásain, baráti összejövetelekor megmutatni a mesterségek alapvető fogásait, hogyan kell bevonni a rendezvények résztvevőit.

Ezek az alkalmak nem arról szólnak, hogy a mesterség csínját-bínját megismerjék, hanem, hogy abban a kis időintervallumban, valami olyat alkosson a "bátor" vállalkozó, ami kedves lesz számára. Megismerheti a valamely mesterség gyötrelmét és nagyszerűségét. Alkothat!

Sokszor mondták már, hogy ők látták a TV-ben, hogy a fazekas könnyedén huzza fel az agyagot a korongról, s amikor odaül a korongra, neki miért nem sikerül? Vagy a kosárfonó olyan egyszerűen hajtogatja a vesszőt, neki miért törik? A szövő is csak egyik előtte, másik mögötte teszi a fonalat, neki miért nem jön ki a minta?

És sorolhatnám!

A kérdés:

"MIÉRT ÉRDEMES A GYERMEKLÁNCFŰ KÉZMŰVES ÉS OKTATÁSI MŰHELY"-t keresni, ha kézműves foglakozásra keresnek szakembereket?

A válasz:

MERT  EGY HELYEN TALÁL OLYAN SZAKEMBEREKET, EKIK  LEGALÁBB 12 MESTERSÉG-KÉZMŰVES TEVÉKENYSÉG OKTATÁSÁT-BEMUTATÁSÁT KÉPESEK MEGTENNI!

A rendezvény szervezőinek csak egy személlyel kell tárgyalni.

FONTOS!

A KOLLÉGÁK VISZIK A FOGLALKOZÁSHOZ SZÜKSÉGES ALAPANYAGOKAT, ESZKÖZÖKET, ERRŐL A SZERVEZŐKNEK NEM KELL GONDOSKODNI!

Bővebb információ:

Tóth István ügyvezető

mob: 20/9685-791

e-mail: tothistva@gyermeklancfu.hu

 

Kövessen minket facebookon is

  • Naprakész információk
  • Eseményekr?l készült fotók
  • Induló programok

RÓZSA VENDÉGHÁZA falu központjába található a RÓZSA VENDÉGHÁZ  épülete. Kiváló helyszíne erdei iskola, ifjúsági és felnőtt csoportok „lélekpendítő" együttlétének, baráti találkozóknak, továbbképzéseknek, táboroknak.

Kapcsolattartó és információ:

Tóth István

0620/9685-791

E-mail:
tothistvan@gyermeklancfu.hu

Bővebb információért kattintson ide