Kézműves programok rendezvényeken, falunapokon

A Gyermekláncfű Kézműves  és Oktatási Műhely szakmai csapata a hatvani Alkotótábor és Szabadidőközpontban 14 éven át szerzett tapasztalatokat, hogyan kell nagyszabású rendezvényeken, falunapokon, gyermeknapokon, országos-regionális-térségi bemutatókon,  kisebb csoportok foglalkozásain, baráti összejövetelekor megmutatni a mesterségek alapvető fogásait, hogyan kell bevonni a rendezvények résztvevőit.

Ezek az alkalmak nem arról szólnak, hogy a mesterség csínját-bínját megismerjék, hanem, hogy abban a kis időintervallumban, valami olyat alkosson a "bátor" vállalkozó, ami kedves lesz számára. Megismerheti a valamely mesterség gyötrelmét és nagyszerűségét. Alkothat!

Sokszor mondták már, hogy ők látták a TV-ben, hogy a fazekas könnyedén huzza fel az agyagot a korongról, s amikor odaül a korongra, neki miért nem sikerül? Vagy a kosárfonó olyan egyszerűen hajtogatja a vesszőt, neki miért törik? A szövő is csak egyik előtte, másik mögötte teszi a fonalat, neki miért nem jön ki a minta?

És sorolhatnám!

A kérdés:

"MIÉRT ÉRDEMES A GYERMEKLÁNCFŰ KÉZMŰVES ÉS OKTATÁSI MŰHELY"-t keresni, ha kézműves foglakozásra keresnek szakembereket?

A válasz:

MERT  EGY HELYEN TALÁL OLYAN SZAKEMBEREKET, EKIK  LEGALÁBB 12 MESTERSÉG-KÉZMŰVES TEVÉKENYSÉG OKTATÁSÁT-BEMUTATÁSÁT KÉPESEK MEGTENNI!

A rendezvény szervezőinek csak egy személlyel kell tárgyalni.

FONTOS!

A KOLLÉGÁK VISZIK A FOGLALKOZÁSHOZ SZÜKSÉGES ALAPANYAGOKAT, ESZKÖZÖKET, ERRŐL A SZERVEZŐKNEK NEM KELL GONDOSKODNI!

Bővebb információ:

Tóth István ügyvezető

mob: 20/9685-791

e-mail: tothistva@gyermeklancfu.hu

 

kOSÁRFONÓ TANFOLYAM

48 órás KOSÁRFONÓ TANFOLYAM INDUL!

Környezeti nevelési tréning a Zöld könyv kapcsán

A Zöld könyv bemutatása: A hatékony, cselekvésközpontú, és gazdaságosan megvalósítható környezeti nevelés. A fenntarthatóságot elősegítő környezeti kultúra elterjedésének elősegítése, tanácsok erdei iskola, témanap szervezéséhez, megvalósításához.

Kézműves hét 10. alkalommal Rózsaszentmártonban

2011 június 27-től július 01-ig már 10. alkalommal kerül megrendezésre Rózsaszentmártonban a település gyermekeinek a Kézműves hét.

Témanapon a hatvani diákok

A hatvani Kossuth Lajos Általános Iskola negyedik osztályos tanulói témanap program keretében látogattak el Rózsaszentmártonba, ahol a Gyermekláncfű Egyesület szakmai vezetésével a Hagyományok mentén című program eseményén vettek részt

Témanapon a hatvani iskolások

Témanapon a hatvani iskolások

RÓZSA VENDÉGHÁZA falu központjába található a RÓZSA VENDÉGHÁZ  épülete. Kiváló helyszíne erdei iskola, ifjúsági és felnőtt csoportok „lélekpendítő" együttlétének, baráti találkozóknak, továbbképzéseknek, táboroknak.

Kapcsolattartó és információ:

Tóth István

0620/9685-791

E-mail:
tothistvan@gyermeklancfu.hu

Bővebb információért kattintson ide

RÓZSASZENTMÁRTON

Kölcsey út 80.

23 fő részére fogadóképes (egy 3 ágyas, két 6 ágyas, egy 8 ágyas  szoba), van mód 3 db pótágy elhelyezésére is. Az épületben van társalgó, jól felszerelt teakonyha, női és férfimosdó zuhanyzóval, WC-vel. Az udvaron parkolási lehetőség, tűzrakóhely, ping-pong asztal, streetbal, lengőteke.

Árak:

SZÁLLÁSKÖLTSÉG:

 

fűtés nélkül fűtéssel
  2500 FT/fő/éj fogyasztott gázm. x gázár

t

   
pótágy    1000 Ft/fő/éj fogyasztott gázm. x gázár

Mosatási költség:

800 Ft/ágynemű garnitúra

Iratkozzon fel hírlevelünkre

E-mail:

Vasúti menetrend

Honnan:
Hova:
Mikor:
 
Amennyiben más menetrendre is kíváncsi kattintson ide (ELVIRA)

Autóbusz menetrend

Honnan:
Hova:
Mikor: