Egységesített költségtáblázat 2017

szállásköltség

2500 Ft/fő/éj

mosatási költség

800 Ft/ágynemű garnitúra

Étkezési költség:

reggeli

ebéd

vacsora

 

600 Ft

1050 Ft

910 Ft

Konyhahasználat: (amennyiben nem krének étkezést)

reggeli

ebéd

vacsora

 

80 Ft/fő

180 Ft/fő

120 Ft/fő

Kézműves foglalkozások (3 óra/fogl.)

1100 Ft/fő, de legalább 20000 Ft/csoport

Búzaszemtől a kenyérig, Szorgos munkások birodalma egész napos program költsége

1500 Ft/nap, de legalább 27000 Ft/csoport

Növényismereti túra, madámegfigyelés, geológiai túra

800 Ft/fő, de legalább

14500 Ft/csoport

Éjszakai túra

400 Ft/fő, de legalább

7000 Ft/csoport

Falujárás

500 Ft/fő, de legalább

9000 Ft/csoport

Vízvizsgálat,

1000 Ft/fő, de legalább 18000 Ft/csoport

Kirándulások autóbusszal

Mátra: Gyöngyös: Mátra Múzeum, Mátrai kisvasút (Gyöngyös-Mátrafüred),

Gokart pálya, Mátrai Bob pálya, Kékestető- az ország teteje, igény szerint vissza gyalogtúra Sástóra (kilátó, csónakázótó), Mátrafüredre

Hatvan: Vadászati Múzeum

Világörökség megtekintése: Hollókő

Mátrai Erőmű ZRT – Visontai bányaüzem

egyeztetés utáni költségkalkuláció

 

 

LEHOCKY JÁNOS díjas  

erdei iskola

( A Rózsa Erdei Iskola elődje a hatvani Alkotótábor és Szabadidőközpont) szakmai csapata 19 éves erdei iskolai munkásságának elismeréseként megkapta 2010-ben a LEHÓCZKY JÁNOS díjat.
 

 A RÓZSA ERDEI ISKOLA

Azoknak a pedagógusoknak és szervezőknek figyelmébe ajánlja lehetőségeit, akik Erdei iskola programjaikhoz, tematikus táboraikhoz keresnek megfelelő helyszínt. Kínálatunk szervesen illeszthető az iskolai tantervhez, a fejlesztő, ismeretnyújtó, kreatív gondolkodásra nevelő pedagógiai elvárásokhoz. Igény szerint segítünk a heti program összeállításában, közreműködünk a foglalkozások vezetésében, de fogadunk kész munkatervvel érkezőket is.

Rózsaszentmártonról, és a Rózsa Vendégház

Rózsaszentmárton Magyarország északi részén, a Mátra dél-nyugati határán fekvő  település. A hegyek kivételes fekvésű falucskát szegélyeznek. Bármely irányból érkezünk is a falu határán körben végighúzódó magaslatra, csodálatos látvány tárul szemünk elé A falu szélén emelkedő Somlyó hegy a Mátra utolsó vulkáni kúpja, Magyarország „legnagyobb dombja”, 397 m, ahol megtalálható az országosan is jegyzett SOMLYÓ TANÖSVÉNY. A hegység innen már belesimul az Alföld végtelennek tűnő síkságába. A Somlyó csúcsáról nézve országrésznyi panoráma tárul szemünk elé: nyugaton a Cserhát hegyei zárják le a látóhatárt, keletre a Kékes ködösen kéklő lankás vonulatáig ellátni.
 
A községet szegélyező hegyek kiváló vulkáni talaja és csodálatos déli fekvése miatt Rózsaszentmárton a Mátraaljai Történelmi Borvidék szőlőtermelő településeinek nyugati kapuja.
 
A falu volt a Mátraaljai lignitbányászat bölcsője. A bányász múlt emlékeit a Lignitbányászati Emlékház őrzi. A Faluházban a régi falusi RÓZSASZENTMÁRTON A SOMLYÓ HEGYRŐL tárgyakkal, néprajzi értékkel, hagyományokkal találkozik a látogató.
Igen gazdag a település rendezvénynaptára: tavasszal az „Ébredő természet túra” vonz sok érdeklődőt, májusban a Bányász zenekarok és mazsorett csoportok színes felvonulása, júniusban a Mátrai Múzeumok éjszakája, július elején a Rózsai Zenei Napok, augusztusban a Rózsa Napok, szeptemberben a Bányász nap, Vadrózsa és a Bajza túra, novemberben Márton napi búcsú, decemberben a Borbála Nap, Mikulás túra. A település látnivalója közül kiemelkedik a Millenniumi Rózsakert és Sebestyén Sándor szobrászművész alkotása, a Szent István szobor.
 
A falu központjában található a RÓZSA VENDÉGHÁZ épülete. Kiváló helyszíne erdei iskola, ifjúsági és felnőtt csoportok „lélekpendítő” együttlétének, baráti találkozóknak, továbbképzéseknek, táboroknak., konferenciáknak, a kézműves mesterségek oktatásának országosan ismert és elismert oktatóbázisa.
 

 


RÓZSA ERDEI ISKOLA
RÓZSASZENTMÁRTON KÖLCSEY ÚT 80

Kapcsolattartó:   Tóth István  mobil: 20/9685-791
 
ÜZEMELTETŐ:
GYERMEKLÁNCFŰ KÉZMŰVES, OKTATÁSI ÉS   KÖRNYEZETNEVELÉSI  EGYESÜLET.
 

 

 

kOSÁRFONÓ TANFOLYAM

48 órás KOSÁRFONÓ TANFOLYAM INDUL!

Környezeti nevelési tréning a Zöld könyv kapcsán

A Zöld könyv bemutatása: A hatékony, cselekvésközpontú, és gazdaságosan megvalósítható környezeti nevelés. A fenntarthatóságot elősegítő környezeti kultúra elterjedésének elősegítése, tanácsok erdei iskola, témanap szervezéséhez, megvalósításához.

Kézműves hét 10. alkalommal Rózsaszentmártonban

2011 június 27-től július 01-ig már 10. alkalommal kerül megrendezésre Rózsaszentmártonban a település gyermekeinek a Kézműves hét.

Témanapon a hatvani diákok

A hatvani Kossuth Lajos Általános Iskola negyedik osztályos tanulói témanap program keretében látogattak el Rózsaszentmártonba, ahol a Gyermekláncfű Egyesület szakmai vezetésével a Hagyományok mentén című program eseményén vettek részt

Témanapon a hatvani iskolások

Témanapon a hatvani iskolások

RÓZSA VENDÉGHÁZA falu központjába található a RÓZSA VENDÉGHÁZ  épülete. Kiváló helyszíne erdei iskola, ifjúsági és felnőtt csoportok „lélekpendítő" együttlétének, baráti találkozóknak, továbbképzéseknek, táboroknak.

Kapcsolattartó és információ:

Tóth István

0620/9685-791

E-mail:
tothistvan@gyermeklancfu.hu

Bővebb információért kattintson ide

RÓZSASZENTMÁRTON

Kölcsey út 80.

23 fő részére fogadóképes (egy 3 ágyas, két 6 ágyas, egy 8 ágyas  szoba), van mód 3 db pótágy elhelyezésére is. Az épületben van társalgó, jól felszerelt teakonyha, női és férfimosdó zuhanyzóval, WC-vel. Az udvaron parkolási lehetőség, tűzrakóhely, ping-pong asztal, streetbal, lengőteke.

Árak:

SZÁLLÁSKÖLTSÉG:

 

fűtés nélkül fűtéssel
  2500 FT/fő/éj fogyasztott gázm. x gázár

t

   
pótágy    1000 Ft/fő/éj fogyasztott gázm. x gázár

Mosatási költség:

800 Ft/ágynemű garnitúra

Iratkozzon fel hírlevelünkre

E-mail:

Vasúti menetrend

Honnan:
Hova:
Mikor:
 
Amennyiben más menetrendre is kíváncsi kattintson ide (ELVIRA)

Autóbusz menetrend

Honnan:
Hova:
Mikor: